Pris for social ansvarlighed

Transportnet har modtaget en pris for sit arbejde med social ansvarlighed.
Gennem årene har det altid været et udpræget fokus at hjælpe i lokalsamfundet. Derfor er det også en stor glæde at modtage denne anderkendelse.
Vi ønsker naturligvis at blive ved med at arbejde sammen med kommune og institutioner, således flere borgere kan komme ud og prøve kræfter med arbejdet i Transportnet.

Følg linket nedenfor, for at læse artiklen fra Randers Amtsavis.

https://amtsavisen.dk/randers/Pris-for-social-ansvarlighed/artikel/404961

Transport.net – Vi binder Midtjylland sammen!

 

I mere end 10 år har Transport.net bundet virksomheder tæt sammen med deres kunder via levering samme dag.
85% indenfor 4 timer.

I mere end 10 år har Transport.net bundet virksomheder, kort eller langt fra hinanden, sammen i deres daglige produktion.
Det være sig daglig levering af halvfabrikata, komponenter eller reservedele.  Det har været stor værdi for virksomhederne at have en hurtig og sikker levering til konkurrencemæssig pris.

Politisk har der været megen snak om “Udkantsdanmark”. Vi binder virksomheder, ofte langt fra de større byer, tæt
sammen med deres største kunder, ofte i de større byer. Med meget effektive fragtløsninger til fornuftige priser, binder vi også virksomheders egne afdelinger, placeret geografisk på flere lokationer sammen. Vi hjælper virksomheder med løsninger på deres interne transport, således at deres produktion optimeres mest muligt.

For mange virksomheder er usikkerhed om levering af dele og halvfabrikata en stor hovedpine, og det er et problem ikke kunne regne med det – med forsinkelser, evt. ekstra omkostninger og utilfredse kolleger og kunder til følge. Transport.net binder modtager og afsender tæt sammen med få timer. Virksomheder skal kunne regne med modtagelsen af dele, så produktionen kører som den skal.

Når virksomheder vokser og må flytte dele af produktionen til nye lokationer, hjælper Transport.net med strukturering af den interne transport af komponenter så afdelinger bindes sammen, og produktionen kører bedst muligt.

Vi føler os privilegeret, da produktet samme dags levering har banet vejen for så mange, lange og gode forhold med de virksomheder som har betroet os levering af deres gods.

Vores kerneværdier er at løse opgaver effektivt og sikkert. Som en kunde sagde om vores leveringer:
“A ku’ sæt æ klok etter´t”. Med andre ord gør vi en stor indsats for at kunne være punktlig og pålidelig med vores
leveringer.

 

NY LASTBIL TIL STØRRE OG MERE GODS!

I tiderne hvor transport skal være hurtigere, bedre og mere
kvalificeret, er det vigtigt at kunne løfte alle opgaver som måtte efterspørges. Vi ønsker ved Transportnet at være de foretrukne leverandører af samme dags levering i hele Midtjylland, og derfor ønsker vi at køre med mere og større forsendelser.

Danmark udvikler sig stadig stødt på onlinehandel, og dermed også på efterspørgslen af transport. Vi er specialister indenfor
vores felt, hvilket betyder vi kan noget som ingen anden kan.
Vores netværk og strategi giver os mulighed for at afhente og
levere indenfor få timer, og gøre dette til fordelagtige priser.
Derfor ønsker vi at have en korrekte kapacitet som følger
efterspørgsel og vækst i markedet.

Med denne nye lastbil har vores kunder og andre mulighed for at sende endnu mere gods, og endnu tungere forsendelser, med samme leveringshastighed og kvalitet som de er vant til. Herudover tilbyder vi også sidelæsning til de større typer af gods.

Lastbilen er allerede på vejene i dag, og kommer til at være en fast del af vores stadigt voksende vognpark.

 

NY RUTE – BEDRE SERVICE

Transportnet har arbejdet med levering af pakker og paller i mere end 10 år. Det er, og har altid været en fornøjelse at arbejde med så mange forskellige virksomheder rundt om i Jylland.

Vores kerneprodukt er samme dags levering – det er også det vi er bedst til! Gennem den seneste tid har vi oplevet en stigende efterspørgsel efter hurtigere levering. Mange virksomheder er begyndt at se værdien i at kunne afsende og få leveret deres gods på den samme dag. Vel at mærke uden at betale svimlende høje priser for det.

Få afhentet og leveret pakker på samme dag

Ved Transportnet ønsker vi, at vise hvordan vores produkt kan anvendes til både at give en god købsoplevelse, og hvordan en samme dags levering kan øge kunders loyalitet overfor virksomheder.

Vi har valgt at starte endnu en rute med samme dags levering! Helt specifikt giver det endnu flere områder og virksomheder muligheden for at sende gods om formiddagen, så kunderne modtager det ved eftermiddagstid.

Det er ikke bare noget vi er stolte over, men også noget vi ser meget frem til at arbejde endnu mere med!

Starten på denne nye rute betyder at Transportnet.dk tilbyder afhentning om formiddagen i Randers inkl. opland, og leverer det i hele region Midtjylland, som man kan se på kortet.

Vores håb er at udviklingen med denne efterspørgsel bliver ved med at vokse, og at vi kan få lov til at samarbejde med endnu flere lokale virksomheder i Jylland om at levere deres gods.

Planen for fremtiden er naturligvis at arbejde endnu mere for at udvide vores område og tilbyde virksomheder i andre dele af landet den samme hurtige og pålidelige levering som vi har i dag.