NY RUTE – BEDRE SERVICE

januar 24 2018

Transportnet har arbejdet med levering af pakker og paller i mere end 10 år. Det er, og har altid været en fornøjelse at arbejde med så mange forskellige virksomheder rundt om i Jylland.

Vores kerneprodukt er samme dags levering – det er også det vi er bedst til! Gennem den seneste tid har vi oplevet en stigende efterspørgsel efter hurtigere levering. Mange virksomheder er begyndt at se værdien i at kunne afsende og få leveret deres gods på den samme dag. Vel at mærke uden at betale svimlende høje priser for det.

Få afhentet og leveret pakker på samme dag

Ved Transportnet ønsker vi, at vise hvordan vores produkt kan anvendes til både at give en god købsoplevelse, og hvordan en samme dags levering kan øge kunders loyalitet overfor virksomheder.

Vi har valgt at starte endnu en rute med samme dags levering! Helt specifikt giver det endnu flere områder og virksomheder muligheden for at sende gods om formiddagen, så kunderne modtager det ved eftermiddagstid.

Det er ikke bare noget vi er stolte over, men også noget vi ser meget frem til at arbejde endnu mere med!

Starten på denne nye rute betyder at Transportnet.dk tilbyder afhentning om formiddagen i Randers inkl. opland, og leverer det i hele region Midtjylland, som man kan se på kortet.

Vores håb er at udviklingen med denne efterspørgsel bliver ved med at vokse, og at vi kan få lov til at samarbejde med endnu flere lokale virksomheder i Jylland om at levere deres gods.

Planen for fremtiden er naturligvis at arbejde endnu mere for at udvide vores område og tilbyde virksomheder i andre dele af landet den samme hurtige og pålidelige levering som vi har i dag.