Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/transportnet.dk/public_html/wp-content/plugins/essential-grid/includes/item-skin.class.php on line 1231

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/transportnet.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot start session when headers already sent in /var/www/transportnet.dk/public_html/wp-content/plugins/rich-counter/rich_counter.php on line 36
Transport.net - Vi binder Midtjylland sammen! - Transportnet.dk

Transport.net – Vi binder Midtjylland sammen!

 

I mere end 10 år har Transport.net bundet virksomheder tæt sammen med deres kunder via levering samme dag.
85% indenfor 4 timer.

I mere end 10 år har Transport.net bundet virksomheder, kort eller langt fra hinanden, sammen i deres daglige produktion.
Det være sig daglig levering af halvfabrikata, komponenter eller reservedele.  Det har været stor værdi for virksomhederne at have en hurtig og sikker levering til konkurrencemæssig pris.

Politisk har der været megen snak om “Udkantsdanmark”. Vi binder virksomheder, ofte langt fra de større byer, tæt
sammen med deres største kunder, ofte i de større byer. Med meget effektive fragtløsninger til fornuftige priser, binder vi også virksomheders egne afdelinger, placeret geografisk på flere lokationer sammen. Vi hjælper virksomheder med løsninger på deres interne transport, således at deres produktion optimeres mest muligt.

For mange virksomheder er usikkerhed om levering af dele og halvfabrikata en stor hovedpine, og det er et problem ikke kunne regne med det – med forsinkelser, evt. ekstra omkostninger og utilfredse kolleger og kunder til følge. Transport.net binder modtager og afsender tæt sammen med få timer. Virksomheder skal kunne regne med modtagelsen af dele, så produktionen kører som den skal.

Når virksomheder vokser og må flytte dele af produktionen til nye lokationer, hjælper Transport.net med strukturering af den interne transport af komponenter så afdelinger bindes sammen, og produktionen kører bedst muligt.

Vi føler os privilegeret, da produktet samme dags levering har banet vejen for så mange, lange og gode forhold med de virksomheder som har betroet os levering af deres gods.

Vores kerneværdier er at løse opgaver effektivt og sikkert. Som en kunde sagde om vores leveringer:
“A ku’ sæt æ klok etter´t”. Med andre ord gør vi en stor indsats for at kunne være punktlig og pålidelig med vores
leveringer.