Om os

Om Transportnet ApS

Vi er en lokal transportvirksomhed med kontor og lager i Randers.
Transportnet blev startet i sommeren 2005 og har siden da haft kunden i fokus. Gennem årene har vi udviklet konceptet og vores systemer, hvilket har gavnet vores kunder.
Vores kæde af biler som kører pakkedistribution kan derfor i dag tilbydeden bedste service og kvalitet. Gennem de sidste 12 år vi har leveret pakker, har vi haft en leveringskvalitet på mere end 99.8%.
Dette skyldes bl.a. at vi løser de opgaver som kræver opmærksomhed med det samme, og sikrer at modtagere har fået en service de er glade for.

Mange af de kunder som vi har i dag, har været med os i lang tid, endda er der flere som har været med fra starten i 2005. Vi lægger stor vægt på tillid, dvs. at vores kunder kan give os opgaver, som de stoler på bliver udført med samme omhu, som var det dem selv, der udførte dem.

Kontakt os

Vores kompetencer

SAMME DAGS LEVERING
KURER KØRSEL
BUDKØRSEL
Kurer kõrsel

Medarbejdere

Transportnet har mere end 20 dygtige medarbejdere. Alle arbejder for at give den bedst mulige service.
Der er 4 i administrationen.
De fleste chauffører kører dagligt fra Randers, de øvrige kører fra Herning, Grindsted og Skjern.
Vi lægger vægt på at vores medarbejdere trives, og ser sig selv i firmaet i flere år. Dette giver den bedste medarbejder tilfredshed, og den bedste service til vores kunder.

Forsikring

  • Alle biler er fuldt forsikret efter dansk lovgivning.
  • Alt gods er forsikret efter CMR-bestemmelserne.

Kerne opgaver

Vores medarbejdere

Behandling af persondata

Transport.net ApS registrerer udelukkende nødvendige persondata som har med udførelsen af ydelser for vore kunder og leve op til aftaler i denne henseende. Konkret er det kontaktinfo til vore samarbejdspartnere og nødvendige data i forbindelse med ansættelsesforhold for vore medarbejdere. Data slettes når de ikke længere er relevante for samarbejdet. Som Ansat eller samarbejdspartner kan du henvende dig og bede om oplysning om hvilke data vi har registreret på dig og du kan bede om at få slettet disse oplysninger.

I er altid velkommen til at kontakte os og få et uforpligtende tilbud?